Benodigdheden

200 ml koude ongeklopte slagroom 1 zakje vanillesuiker 40 gram suiker

125 gram mascarpone

circa 200 gram glutenvrije speculaas of pepernoten

Bereidingswijze

  1. Maal de pepernoten/speculaas fijn in foodprocessor
  2. Klopt de slagroom met de suiker en vanillesuiker lobbig
  3. Voeg dan de mascarpone toe en klop tot het mooi dik beslag is
  4. Doe dit in een spuitzak eventueel met een mooie spuitmond, maar dat hoeft niet
  5. Zet 5 glaasjes klaar en knip de punt af van de spuitzak wanneer je geen spuitmond hebt gebruikt.
  6. Start met een klein toefje beslag of kruimels en doe daar een lepel koekkruimels over, en ga zo door tot je ongeveer 3 lagen room hebt en 3 lagen kruimels
  7. Versier de bovenkant met wat kruimels en eventueel een stukje speculaas of pepernootjes
  8. Zet even in de koelkast tot gebruik

1 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief

Meer recepten

Bekijk alle recepten